BAKIĆ: Čast je i zadovoljstvo igrati za Crnu Goru

0

Naša selekcija danas igra protiv Gibraltara u 2. kolu kvalifikacija za SP.

Naš reprezentativac Marko Bakić je kazao da “nije bitno sa kim igramo, već za koga igramo”.

Nije bitno sa kim igramo, već za koga igramo. Čast je i zadovoljstvo igrati za Crnu Goru. Devet godina sam u reprezentaciji i nikada nisam, niti ću, postavljati pitanje. Minut, 90 minuta, tribine, svejedno je, ja i svim momci smo u službi nacionalnog tima, ovdje nema ličnog statusa, kazao je Bakić, koji ne očekuje lak posao danas.

– Iz iskustva znam da su unaprijed dobijene utakmice nezgodne. Vidjelo se i u Letoniji, javnost je očekivala da će biti glatko, ali danas nema takvih mečeva.

Pobjeda nad Letonijom dala je novu dozu samopouzdanja ,,sokolima“.

Momci su u Letoniji odradili veliki posao, po teškom terenu i protiv čvrstog rivala, mi smo im bili velika podrška sa klupe, odnosno tribina. Zaista smo kao jedan i vjerujem da ćemo to da pokažemo i protiv Gibraltara. Motivisani smo i mi, želimo šest bodova i da naoštreni dočekamo Norvešku, istakao je fudbaler belgijskog Muskrona.

Duel na Gradskom stadionu u Podgorici sudiće četvorka iz Austrije, koju predvodi Manuel Šutengruber. Asistiraće mu Roland Brandner i Andreas Vitšnig, dok će u ulozi četvrtog sudije biti Sebastijan Gišamer.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here