Bakić: Moramo da popravimo igru i rezultate

Crnogorski reprezentativac Marko Bakić rekao je da posljednje mjesto u kvalifikacionoj grupi nije realno stanje kvaliteta, te da će „sokoli“ učiniti sve da poprave igru i rezultate u nastavku takmičenja.

„Predočeni su nam prvi ciljevi i prve zamisli, selektor nam je rekao šta će se tražiti od nas. Mi smo tu da to sprovedemo, nadam se da će biti sve kako je selektor zamislio. Jasno nam je stavljeno do znanja da je pozicija neprihvatljiva. I mi isto mislimo – ovo nije realno stanje našeg kvaliteteta. Igre moraju da budu bolje, jasno nam je i da moramo da popravimo i rezultate. Imamo kvalitet za to“, kazao je vezista Muskrona.

Faruk Hadžibegić će debitovati u četvrtak protiv Mađarske pod Goricom. Bakić ističe da je selektor tražio da ekipa ima odnos kao da se igra za bodove.

Selektor želi da uđemo u meč kao da je kvalifikacioni. Tako će i biti, od starta moramo da budemo jaki. Mađarska je kvalitetna selekcija, odlična provjera pred duel sa Češkom u kvalifikacijama, a želimo da se spremimo kao da je utakmica za bodove. Nećemo odustati dok god postoji i najmanja mogućnost. Vjerovaćemo da možemo do posljednjeg trenutka“, kazao je Bakić.

Vezista „sokola“ je imao poruku i za navijače.

Vjerujem da će navijači da shvate da smo na novom početku. Bili su uz nas uvijek, nadam se da će biti uz nas i ubuduće. Nijesmo dobro krenuli, ali zato nam je i podrška još važnija“, zaključio je Bakić.

Stefan Savić je propustio prvi trening zbog lakše povrede i vjerovatno neće igrati protiv Mađarske.

 

Advertisements