Barsa nudi pola ekipe za Nejmara

0

Čelnici Barselone spremni su da se odreknu usluga mnogih fudbalera ne bi li privoljeli Pari Sen Žermen da pusti Nejmara u suprotnom smjeru.

Kao jedan od igrača koji bi mogao da napravi prevagu u pregovorima jeste Usman Dembele, koji je nesumnjivo veliki talenat, ali nezrelost u pojedinim situacijama, povrede i njegova temepramentnost značajno su uticali na njegovu igru u dresu Barselone.

Pored njega, spominje se da će Barselona ponuditi i Samuela Umtitija i Todiboa, te će prema nagađaju španskih medija, francuski trio zadovoljiti Parižane. Zapravo, Barselona je spremna da se odrekne bilo kog fudbalera za Nejmara, osim Lea Mesija, Ter Štegena, Pikea, Busketsa i de Jonga, ali je plan da to bude Dembele.

Ipak, ono što brine ,,svece“ jesu upravo te brojne povrede Dembelea koji je svakako najvrjedniji igrač od pomenute trojice i on se procjenjuje na oko 50 miliona eura. Tako su šampioni Francuske obazrivi i postoji mogućnost da zatraže novac umjesto njega, što bi odužilo pregovore.

Prema pisanju francuskih i španskih medija, Nejmar je upravi kluba jasno stavio do znanja da želi da se vrati u Barselonu, ali pregovori bi mogli da budu dugi i iscrpljujući.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here