Bećiraj: Nije važno ko će postići gol, bitno je da dobijemo!

0
FOTO: FSCG.ME

Napadač naše reprezentacije Fatos Bećiraj ističe da nije važno ko će dati gol, već je bitna pobjeda u meču protiv Češke.

Na konferenciji za novinare govorio je i Fatos Bećiraj, koji ističe da nije bitno ko će postići gol u narednoj utakmici. Najvažnije je da ga neko postigne.

Naš cilj je da pobijedimo, a nevažno je ko će dati gol. Neće nam biti lako, analizirali smo protivnika i zaključili da imamo šansu. Češka nije nepobjediva, kao i svaki tim, ima određene mane. Izgubili smo ubjedljivo u gostima, ali to nije realna slika, motivisani smo da to i pokažemo pred našim navijačima, kazao je rekorder po broju nastupa u dresu ,,hrabrih sokola“.

Trijumf nad Mađarskom unio je dozu samopouzdanja u reprezentaciju Crne Gore.

Ta pobjeda podigla nam je samopouzdanje. Nećemo da predviđamo ishod, ali nijedna ekipa nije došla ovdje i lako uzela bodove. Ako budemo bili u najboljem izdanju, svakako da možemo da ostvarimo cilj i ispunimo želje. Takođe, motiv nam je i to što možemo da se uključimo u borbu za drugo mjesto, a dok god postoje šanse za to, borićemo se, istakao je Bećiraj.