Ben nagovijestio ostanak: Imam još dvije godine ugovora, nisam završio ovdje

0

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben govorio je za ,,Zvezda TV“ povodom postizanja 61. gola u dresu ovog kluba, čime je postao najbolji strani strijelac za crveno-bijele.

Nije napadač kluba sa ,,Marakane“ krio svoje oduševljenje, ali je tom prilikom rekao da ne planira ovdje da se zaustavi, čime je pokazao da bi volio da ostane u Beogradu.

– Veoma sam srećan zbog svog rekorda kao i zbog svih poruka od ljudi koji su mi veoma bitni. Sada nastavljamo da pišemo istoriju. Još uvijek nisam završio. Imam još dvije godine ugovora i dokle god sam ovdje potrudiću se da ostvarim najbolje moguće rezultate – rekao je Ben.

Kada je stigao ljeta 2017. nije ni slutio da bi mogao da ostvari ovakav učinak.

– Navijači Crvene zvezde su mi pokazali i prije nego što sam došao ovdje, koliko me vole. Čak i kada nisam igrao za Zvezdu već su me podržavali. Veoma sam ponosan što sam dio ove porodice i ponosan na naše navijače jer su nevjerovatni, to uvijek kažem. Nikada nisam mogao da zamislim da ću biti najbolji strani strijelac u istoriji kluba. Ne mogu da opišem svoja osjećanja, ovo je nešto što ti obilježi život – zaključuje Ben.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here