Benzema i Jović u tandemu rešetaju! Puna mreža Betisa za pune džepove Meridianbet igrača!

0

Na “Benito Villamarin” stadionu Betis dočekuje merengese i lidere španskog prvenstva Real Madrid. 

Pobjedom nad Barselonom preuzeli su opet prvu poziciju na tabeli,a loša sreća u duelu sa Sitijem sve ih više fokusira na La Ligu i praktično jedini trofej za koji konkurišu. Zinedin Zidan zna koliko je vruća klupa Real Madrida pa neosvajanje trofeja sa ovim timom je veliki neuspjeh. Sve karte su bačene na La Ligu,a duel sa Betisom treba da bude samo još jedna pobjeda u nizu. Meridianbet daje sasvim solidnu kvotu 1.80 na pobjedu merengesa i treba je iskoristiti. 

Odbrana Betisa je jedna od najgorih u ligi. Ako ko može da postigne tri ili više golova to je Real Madrid. Zato je Meridianbet odvojio sjajnu kvotu 3 za Realova tri gola na meču. 

Silovito će krenuti merengesi. Zna Zidan kako da pristupi ovim utakmicama. Rani gol otvara meč i pokreće lavinu golova. 2-2&4+ je igra koja otvara mnogo mogućnosti. Kvota u Meridianbetu na tu igru je 5.65 pa je vrijedi unovčiti. 

Karim Benzema i Luka Jović su udarne igle ove sezone za Real Madrid. Benzema je dao trinaest golova dok je Luka samo siromašnih dva. Da li je konačno vrijeme da se raspucaju!? Kvota na jedan Benzemin gol je 1.90 dok je za Jovićev gol Meridianbet platio kvotom 2.75. Izaberite svoga stijelca u Meridianbetu!