Bez gužve i zastoja u saobraćaju, vozi električni trotinet!

0

Sigurno ste svi nekada kasnili na određeno mjesto zbog gužve u saobraćaju i slično. Imamo rešenje za to.

Sve više možemo vidjeti kako se veliki broj ljudi opredijelio za električni trotinet kao prevozno sredstvo. Možemo reći da nije loše. Stižeš na vrijeme, zaobilaziš gužvu, a mogu ga voziti čak i djeca. Zaista sjajno.

Ali ima i onih koji vole dobru šetnju, ujutru da se pođe po novine, na kafu u omiljeni lokal i do kladionice da se sastavi tiket.

Kada smo kod tiketa, ukoliko igraš u sportskoj kladionici Meridian, tiket ti može donijeti fenomenalne poklone koje su spremili. 


Čekaju te:
Laptop
Električni trotinet
Tri telefona Xiaomi Redmi

Ako još uvijek nemaš nalog na sajtu meridianbet.me, pravo je vrijeme da se registruješ OVDJE i pokupiš poklone dobrodošlice – 5eur bonusa i 100 besplatnih spinova!


Uplati jedan ili više tiketa sa ukupnom minimalnom uplatom u iznosu od 5€ ili više. U promociji učestvuju svi tiketi standard i uživo klađenje, trke pasa, Lucky brojevi i Keno brojevi

Od operatera dobijaš vaučer na koji upisuješ svoje ime i isti ostavljaš u kutiji za izvlačenje. Promocija traje do kraja mjeseca kada je izvlačenje dobitnika. Sve popularniji električni trotinet može biti tvoj. 


U sportskoj kladionici Meridian možeš naći sve načine uplate. Od kartice do Skrilla i Paysafe vaučera. Ali navikli smo da odemo do kladionice, malo porazgovaramo sa operaterom i onda uplatimo depozit, prelistamo kvote. 

 

E, za sve ljubitelje starih navika i odlaska u kladionicu , spremna je nova promocija za uplate putem terminala u poslovnici. 

 

Na svaku uplatu depozita Meridian vas časti još 3% bonusa! Ne morate da čekate u redu dok ostali korisnici uplaćuju tiket, uplata se vrši jednostavno i još dobijate bonus pri svakoj uplati. Uštedite vrijeme i zaradite više. 


Ne morate mijenjati svoje navike da bi dobili više. Pođite do kladionice i uživajte u sastavljanju tiketa, prelistavanju kvota, razgovoru sa operaterom o tome kako vas je jedan par bacio za veliki dobitak. Možda i osvojite jedan od super poklona. 

 

Možda u oktobru do kladionice budete išli sa električnim trotinetom, ili odigravali online tikete na meridianbet.me sajtu preko novog laptopa ili preko mobilne aplikacije na novom Xiaomi Redmi telefonu.


Sportske kladionice Meridian su mjesto dobre zabave!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here