BIO JE PRECRTAN, HTJELI SU DA MU VIDE LEĐA: Sinoć je „okrenuo“ Lokomotivu, a potom uradio nešto što je oduševilo cio svijet! [VIDEO]

0

Već nekoliko prelaznih rokova Paulo Dibala je na izlaznim vratima Juventusa. Konstantno ga novinari „prodaju“, govore da nije ispunio očekivanja uprave „stare dame“.

Takođe, ista ta uprava ga nudi kao dio transfera igrača koji bi trebalo da dođe i pojača Juventus. Malo je falilo da Inter i Juve mijenjaju Ikardija za Dibalu, ali zbog prijetnji navijača „neroazura“ Ikardiju, on je napustio Italiju.

Sinoć, u 3. kolu grupne faze Lige šampiona, Juventus je dočekao Lokomotivu iz Moskve. Rusi su vodili na poluvremenu 1:0 golom Mirančuka, a onda je na scenu stupio „La Hoja“.

Prvo je u 77. minutu izjednačio rezultat, da bi samo dva minuta kasnije donio velika tri boda svom timu.

Ipak, susret je obilježila njegova gestikulacija ka loži, odnosno direktoru Fabiju Paratićiju u čijoj je nemilosti bio mjesecima unazad.

Naravno, ovakav potez oduševio je ljubitelje fudbala, pogotovu one koji su uvijek vjerovali u njega i činjenicu da je dostojan crno-bijelog dresa. Kako će uprava kluba reagovati na njegov potez ostaje nam da vidimo, a kako je zapravo to izgledalo pogledajte na linku ispod teksta:

https://www.youtube.com/watch?v=bQGfc4ODIU0