Bitan meč za plave

0

Budućnost je odradila trening na stadionu Biljanini izvori – gdje će danas od 17 sati početi kvalifikacije za igu konferencije.

Novi trener Mladen Milinković neće moći biti klupi, jer je već istekao rok za prijavljivanje timova u prošli petak.

“Bitan meč za nas u Evropi, poslije ne baš najboljeg starta u prvenstvu. Lijepa prilika da krenemo na novi, pozitivan put. Došao je i novi trener, imamo svoje ambicije. Skautirali smo Strugu – radi se o čvrstoj, stabilnoj ekipi, što je pokazala u dvomeču sa Žalgirisom. Mislim da imamo svoje šanse. Trudićemo se da zahtjeve trenera sprovedemo na teren. Mislim da uz pravu timsku igru možemo do povoljnog rezultata pred revanš u Podgorici, gdje će sve biti mnogo lakše”, poručio je Miloš Brnović.

“Fokusirani smo na prvu utakmicu sa Strugom. U prvom meču se neće ništa riješiti – fokusirani smo, moramo da budemo koncentrisani. Analizirali smo Strugu. Znamo o kakvom protivniku se radi – čvrsta, iskusna ekipa. Mogu da mijenjaju formacije, uigrani su. Neće biti lako”, rekao je Luka Mirković.

Revanš je zakazan za 1. avgust u 21h u Podgorici.

Plavo – bijeli će u slučaju da eliminišu Strugu, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igrati sa pobjednikom iz duela Nju Seints (Vels) – Svift Hesper (Luksemburg) – eventualni prvi meč bi se igrao u Podgorici 10. avgusta, dok bi se revanš igrao na strani.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here