Bivši defanzivac Partizana završio karijeru: Gol u derbiju ostaje kao najljepša uspomena

0

Nekadašnji fudbaler Partizana donio je odluku da završi profesionalnu karijeru.

Nakon što je preko 20 godina nastupao u Srbiji, Turskoj, Rumuniji, Kini, Norveškoj i Kazahstanu, Miloš Mihajlov je u 39. godini „okačio kopačke o klin“.

– Iako mi je žao što je došao kraj karijere, ponosan sam što sam do kraja nastupao na visokom nivou. Drago mi je što sam završio karijeru u Železničaru iz Pančeva, iako sam tamo bio samo šest mjeseci, uspjeli smo da ispunimo cilj i uvjerio sam se da i u Prvoj ligi Srbije postoje klubovi koji funkcionišu na ozbiljnom nivou. Gol u derbiju definitivno ostaje kao najljepša uspomena, zajedno sa nastupanjem u Ligi Evrope sa Partizanom. Uzeću vremena da se posvetim sebi i porodici nakon zaista duge karijere i odlučiću nakon toga da li ću ostati vezan za fudbal i dalje, rekao je Mihajlov.

Mihajlov je u 128. vječitom derbiju pre 14 godina na stadionu „Rajko Mitić“ savladao tadašnjeg golmana crveno-belih, Ivana Ranđelovića. U karijeri je igrao za Voždovac u tri navrata, kao i za Partizan, Konjaspor, Poli Jaši, Čangčun Jatai, Žetsju, Sandnes Ulf, Inđiju i pančevački Železničar.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here