Bivši fudbaler Crvene zvezde počinje sa radom u omladinskoj školi

0

Crvena zvezda sve više obraća pažnje na rad sa mlađim igračim iz svog podmladka. Sve više igrača je priključeno seniorskom timu i dobijaju šansu od strane Dejana Stankovića.

Povodom toga odlučeno je da se pojača rad u omladinskoj školi angažovanjem novih trenerskih kadrova. U klub je stigao bivši fudbaler Crvene zvezde Radovan Krivokapić.

On će u početku iti zadužen za individualni rad sa igračima, a na leto bi trebao da preuzme jednu od selekcija.

– Izuzetno smo zadovoljni i direktor Dragan Mladenović i ja, što je jedan sjajan igrač i talentovani trener sa seniorskim iskustvom prihvatio da bude dio višegodišnjeg plana Crvene zvezde. Vjerujem da ćemo dugo i uspješno sarađivati, a u razgovoru sa njim smo vidjeli da je i više nego spreman za ozbiljan rad, a to je ono što se traži u našem klubu. Želimo mu dobrodošlicu i čvrsto vjerujemo da će se pokazati u pravom svijetlu, rekao je Nikola Jelić, glavni trener omladinskog pogona Crvene zvezde.

Kao igrač Krivokapić je u Crvenoj zvezdi nastupao u periodu od 2002. do 2007. godine, a igrao je još i za Vojvodinu, koju je i predvodio kao trener prvog tima jedno vrijeme.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here