Bivši fudbaler Titograda pokrenuo humanitarnu akciju

0

Nekadašnji fudbaler Željezničara i OFK Titograda Zoran Kokot pokrenuo je vrijednu humanitarnu akciju s ciljem pomoći oboljelom Milošu Božoviću.

Detalje o samoj akciji podijelio je njegov prijatelj i saigrač Marko Tešanović koji je rekao da je Kokot odlučio svoj potpisani dres Željezničara staviti na licitaciju, a sav prihod od prodaje donirat će za liječenje oboljelog sugrađanina.

Ovo što se desilo Milošu je velika tragedija. Sa njegovim ocem Kuntom sam sarađivao u igračkim danima i znam da je ljudina. Mislim da u ovakvim situacijama ne trebamo gledati da li nekoga znamo ili ne, nego trebamo gledati kako možemo pomoći jednom mladom čovjeku. Nadam se da će ova akcija proći kako treba i želim da se zahvalim svima koji na bilo koji način pomažu u skupljanju novca za Miloša. Uz Božiju pomoć da se novac prikupi i da Miloš može živjeti normalan život kao svi mi. To mi je velika želja”, istakao je Kokot.

Za Miloševo liječenje potrebno je skupiti 120.000 eura, a svi zainteresovani za dres Željezničara mogu licitirati u komentaru ispod objave na Facebooku koju je podijelio Marko Tešanović, najkasnije do kraja ovog mjeseca (28.02.), jer će novac trebati prikupiti do 1. aprila.

“Podržimo ovaj lijep gest i pomozimo našem Milošu”, poručio je Tešanović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here