Bivši reprezentativac CG preuzima Vojvodinu?

0

Na kraju sezone, kako je sam najavio Nenad Lalatović najvjerovatnije napušta Vojvodinu.

Spekulisalo se o potencijalnim zamjenama na klupi ,,lala“, međutim bez konkretnih informacija. Posljednjih dana spominje se da bi Radoslav Batak, koji je vodio prošle sezone Radnički iz Niša i Novi Pazar, a trenutno je bez angažmana, mogao da postane novi trener Novosađana.

– Nisam se čuo ni sa kim iz kluba, vidim da Vojvodina ima trenera i degutantno bi bilo da pričam bilo šta na tu temu. Naravno, Vojvodina je uvijek moj klub, ekipa u kojoj sam fudbalski ponikao, ali ne bih sada širio priču na temu eventualnog povratka, rekao je Batak za ,,Dnevnik“.

Batak je već bio na klupi Vojvodine, doduše svega osam utakmica u sezoni 2016/2017. On je bio četvrti trener je sezone, posle Lalatovića, Ivanovića, Veselinovića, a po njegovom odlasku došao je Vanić, te Buač.

Još uvijek ne postoje zvanične informacije šta će se dogoditi sa Lalatovićevim angažmanom, s obzirom na to da mu ugovor ističe po završetku sezone, a novi nije dobio. Kao šlag na tortu njegovog odlaska, ni sa upravom nije u najboljim odnosima, a spekuliše se da bi mogao da preuzme i beogradski Rad.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here