Bivši reprezentativac CG: Uželio sam se dolazaka na treninge

0

Nastavak sezone u Linglong Superligi Srbije se bliži, a igrači sa nestrpljenjem očekuju takmičarske mečeve.

Takav je slučaj i sa nekadašnjim reprezentativcem Crne Gore Mirkom Ivanićem, koji je neposredno pred pauzu golom nagovijestio uzlaznu formu, a sada ističe da jedva čeka da ekipa pokaže da je vrijedno radila tokom pauze.

– Svi smo se uželjeli fudbala i takmičarskih utakmica. Čekamo 30. maj i meč protiv Rada da pokažemo da smo vrijedno radili tokom pauze i da smo spremni da nastavimo borbu na oba fronta. Ambicije su jasne, želimo da osvojimo Superligu, ali i Kup Srbije. Nedavno smo saznali i protivnika u Kupu, odmjerićemo snage sa Inđijom. Idemo korak po korak, igra se samo jedna utakmica, dosta zavisi od inspiracije, ali sve osim pobjede u tom meču i našeg prolaza bi bilo iznenađenje, rekao je ofanzivni vezista Zvezde za klupski sajt.

Tokom pauze najviše mu je nedostajao tim.

– Nedostajala mi je atmosfera, saigrači, lopta, jednom riječju – tim. Upravo je tim naša najveća snaga. Uželio sam se dolazaka na treninge, druženja sa saigračima, rada sa loptom i stvarno sam presrećan što smo ponovo na terenu. Mislim da u životu nisam imao dužu pauzu od ove, baš je bilo neobično, ali tu smo svi sad, spremni i orni za rad.

Svi mečevi do kraja sezone biće odigrani bez navijača.

– Biće teško i neobično bez navijača, ali takva je situacija svuda u svetu i to ne može da bude izgovor za nas. Treba da se strpe, da nas bodre sa malih ekrana, a mi ćemo dati sve od sebe i osvojimo duplu krunu. Naravno, kada bude dogledno vrijeme da to i proslavimo svi zajedno, zaključio je Ivanić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here