Bivši reprezentativac promoviše tekbol

0

Andrija Delibašić, naš proslavljeni bivši napadač i reprezentativac, ustupio je barskom stadionu ,,Topolica“ sto za sve popularniji sport tekbol, koji je dobio na poklon od Tekbol saveza Crne Gore.

Već nekoliko godina bivši fudbaler Crne Gore promoviše ovaj sport, a iz Tekbol saveza željeli su da mu poklonom uzvrate na podršci. Brojne bivše planetarne fudbalske zvijezde, poput Ronaldinja, Luisa Figa i Robera Piresa, zaljubljenici su u sve popularniju disciplinu.

– Putem društvenih mreža sam se upoznao sa igrom prije par godina. Učinilo mi se jako zanimljivo. Čovjek mora ne samo da bude dobro tehnički potkovan, nego mora da razmišlja u svakom datom trenutku. Moram da se zahvalim na fenomenalnom poklonu. Brendiran je baš onako kako čovjek može samo da poželi ili da zamisli. Ovo je veliko iznenađenje za mene. Ne pamtim da sam dobio ovako jedan i vrijedan, a i zanimljiv i prelijep poklon. Tako da hvala Tekbol savezu na tome. Ustupiću ovaj sto FK Mornaru gdje će i mlađe kategorije, čak i ljudi koji posjećuju sportski centar ovdje moći da probaju da se upoznaju sa igrom, jer cilj svih nas je i da promovišemo tekbol u Crnoj Gori – kazao je Delibašić.

Predsjednik Tekbol saveza Crne Gore Milorad Šutulović je za naredni period najavio skoro održavanje turnira u Podgorici.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here