Bjelopoljci hitaju ka 1.CFL

0

Nakon dugo vremena, fudbaleri Jedinstva se nalaze u sjajnoj formi, formi koja obećava puno.

Sastav iz Bijelog Polja, koji sa klupe predvodi iskusni stručnjak Vuko Bogavac nalazi se na 1. poziciji drugoligaškog karavana sa četiri boda više u odnosu na drugoplasiranu ekipu Bokelja.

Predvođeni jednim od najboljih fudbalera u Crnoj Gori Žarkom Koraćem i kapitenom Idrizovićem, Bjelopoljci ove sezone pružaju veoma dobre partije, koje ako ćemo realno, malo je ko očekivao na startu sezone. U prošlom kolu su lako izašli na kraj sa timom Cetinja kojeg su u gostima porazili sa 0:4.

Ono što je uočljivo ove sezone jeste velika energija u ekipi. Sjajna atmosfera u svlačionici. Sve podsjeća na dane kad je ovaj brend iz Bijelog Polja bitisao u prvoligaškom karavanu.

Ljubitelji fudbala u Bijelom Polju su počeli da se vraćaju na stadion, daju podršku ovim momcima koji je ove sezone itekako zaslužuju.

Naravno, ništa od gore navedenog ne bi bilo moguće da nije agilne uprave kluba na čelu sa predsjednikom Nerminom Bećirovićem i njegovim saradnicima koji su omogućili dobre uslove za rad. Takođe, čelnici kluba rade sve što je u njihovoj moći da poboljšaju infrastrukturu.

Od nedavno su na Gradskom stadionu zasijali reflektori, a ubrzo se očekuje rekonstrukcija tribina…

U narednom kolu ih očekuje teška utakmica protiv tima Grblja koji igra sve bolje. Favoriti su, i ukoliko žele da naredne sezone u ovo doba budu u 1.CFL, mečeve u Bijelom Polju moraju rješavati u svoju korist. Da li će tako biti u neđelju ostaje nam da vidimo.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here