Boaći: Spreman sam da igram sa svima koji dođu u Zvezdu

0

Napadač Crvene zvezde, Ričmond Boaći, zadovoljan je pobjedom protiv ekipe Dinama iz Bresta, a kako nas je već navikao prije svega se zahvalio Bogu.

– Prije svega zahvalan sam Bogu što nam je dao snage da pobijedimo ovu utakmicu. Znate da naši igrači uvijek daju sve od sebe. Danas su svi igrali u svom najboljem izdanju i to nam je donijelo pobjedu. Kao što uvijek kažem nijedna utakmica nije laka. Dinamo je dobra ekipa iz Bjelorusije, mislim da su prošlu sezonu završili na četvrtom mjestu. Ipak, mi uvijek dajemo sve od sebe jer u svakoj utakmici želimo da pobijedimo. Vjerujem da ćemo nastaviti sa pobjedama kada prvenstvo počne. Želimo da ostvarujemo pobjede bez primljenog gola, rekao je Boaći, a preneko klupski sajt.

Boaći je učestvovao kod postizanja drugog gola zajedno sa dvojicom novajlija, Hajdinom i Benom.

– Spreman sam da igram sa svakim igračem koji dođe u Zvezdu. Mogu da igram bilo koju ulogu i da se krećem dobro sa svakim saigračem. Prije utakmice uvijek kažem kako ću se kretati na terenu, saigrači mi kažu kako žele da igramo i dobra komunikacija nam sve olakšava. Mislim da je komunikacija Bena i Hajdina sa ekipom odlična, dodao je reprezentativac Gane.

Boaći je upravo danas proslavio 25. rođendan.