Bokelj-Dečić: Bijeg sa dna Kotorana, ili nastavak leta Tuzana

0
Foto: Bajko S. (CG-Fudbal)

Zanimljiv meč očekuje nas danas „pod Vrmcem“ gdje posrnuli Bokelj dočekuje najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela šampionata, ekipu Dečića.

Foto: Bajko S. (CG-Fudbal)
Foto: Bajko S. (CG-Fudbal)

Bokelj je prošle sezone bio u vrhu našeg fudbala.  Igrali su kotorani Evropu, međutim, nakon kratke evro-epizode sastav Slobodana Draškovića je u domaćem šampionatu totalno „pao“. Istini za volju, ekipu je napustilo dosta standardnih fudbalera, ali to nije opravdanje za loše partije koje ovaj klub prikazuje ove sezone.

Nakon 15 odigranih kola, Bokelj zauzima 10. poziciju na prvoligaškoj tabeli. Malo je ko očekivao da će sastav koji je prošle sezone mrsio račune svim ekipama u Crnoj Gori upisati toliko kikseva u ovom šampionatu.

S druge strane, Dečić i ove sezone pruža fenomenalne parije.

Od ekipe za koju su mnogi govorili da će se ove sezone boriti za opstanak dobili smo tim koji igra odličan fudbal. Sjajan stručni štab na čelu sa trenerom Mulalićem je posložio kockice tako da tim iz Tuzi predvođen Edvinom Kučem, Vulem Vujačićem, kapitenom Padovićem i ostalim bilježi sjajne rezultate u dosadašnjem dijelu sezone.

Hendikep za goste je taj što u ovom meču pravo nastupa nema Edvin Kuč.

Tuzani su u Kotoru slavili svega dva puta, a posljednji trijumf datira iz septembra 2011.godine. Interesantno je da su ova dva tima posljednja tri međusobna duela odigrali u Tuzima i sva tri je dobio Bokelj.

Da li će Dečić nastaviti sa dobrim rezultatima, ili će Bokelj prekinuti lošu seriju, ostaje nam da vidimo u današnjem meču.