BOLJEVIĆ: Finansije nijesu presudne

0

Crnogorski internacionalac Aleksandar Boljević kazao je da se nada da će mu prelazak u Hapoel biti odskočna daska u karijeri. On je istakao da je srećan što nakon godinu i po dana u kojima je u Belgiji šansu dobijao na “kašičicu”, ima priliku da pokaže kvalitet.

Boljević je krajem januara potpisao ugovor sa Hapoelom do kraja sezone.

“Konačno i ja da zaigram, skoro godinu i po se mučim. Malo igram, malo ne igram, prijala mi je ova promjena. Od kada sam došao u Hapoel, u dvije utakmice sam ušao sa klupe, a dvije sam počeo u startnih 11. Srećan sam što imam priliku da pokažem kvalitet” kazao je Boljević gostujući u emisiji “Fudbal fest”.

On je kao vrlo mlad iz Zete prešao u slavni PSV. Kasnije ga je put vodio u Belgiju…

“Mladi igrači rano odlaze iz Crne Gore, ostaje pitanje da li je to dobro. Ali idemo tamo gdje su bolji uslovi. Prelazak u Beveren je bio pun pogodak, tamo sam igrao najbolje u karijeri”, kazao je Boljević.

Kaže da kada je stigla ponuda Hapoela, nije bio baš srećan. Ipak, brzo je shvatio da se u Izrealu igra dobar fudbal…

“Bio sam pomalo skeptičan, ali poslije nekoliko utakmica sam vidio da sam dobru odluku donio. Odlični su uslovi za igru, tereni su dobri, kvalitet lige je sjajan. Vidjeli ste kako je Makabi dobro igrao u Ligi šampiona. Gledam ovo kao na neku odskočnu dasku”, kazao je Boljević.

Velika želja mu je da se vrati u reprezentaciju Crne Gore. Za “hrabre sokole” je odigrao 26 mečeva i postigao dva gola.

“Zbog reprezntacije sam takođe odlučio da napravim, da tako kažem korak unazad. Da bih što više igrao, te da bi selektor mogao da me vidi”, kazao je krilni napadač.

Za kraj je imao poruku za mlade igrače…

“Treba da odete gdje imate prostora da igrate, gdje vas poštuju, finansije nisu presudne”, zaključio je Boljević.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here