BOMBA IZ TORINA: Otpisani Hrvat blizu povratka u HNL?

0

Dinamo Zagreb želi vratiti Marka Pjacu iz Juventusa! Ta se vijest ekspresno proširila hrvatskim i italijanskim medijima, zaintrigiravši maštu brojnih fanova hrvatskog fudbala.

Hrvatski prvak profitirao bi povratkom nekadašnjeg igrača, dok bi Pjaca u Dinamu mogao vratiti status hrvatskog reprezentativca. Sportski direktor zagrebačkog kluba Zoran Mamić već je krenuo u misiju vraćanja Pjace.

Talentovani ofenzivni vezista u Juventus je prešao u transferu vrijednom 23 miliona eura. Nakon što se nije uspio izboriti za minutažu u torinskom velikanu, uslijedile su dvije posudbe. Prvo u njemački Šalke, a onda u obližnju Fiorentinu.

U Dinamo takođe razmišljaju o pozajmici. Međutim, problem bi se mogao pojaviti u trajanju iste. U Maksimiru se ne bi zadovoljili pozajmicom do kraja ove sezone. Naime, Dinamo želi Pjacu na najmanje godinu dana ili čak 18 mjeseci. Do kraja sljedeće sezone.

Najviše će toga zavisiti o evropskom statusu Dinama u drugom dijelu ove sezone. Osvoje li ‘Modri’ drugo ili treće mjesto u Ligi šampiona, i osiguraju “europsko proljeće”, dolazak Pjace dobio bi puno veće izglede.