BONUSI KOJI PADAJU S NEBA: Evo zašto je svaki utorak u Meridianu toliko poseban!

0

Da li si spreman za novi bonus?

Sportska kladionica Meridian časti svakog dana, ali utorak je zaista poseban – provjeri svoj nalog i saznaj da li si baš ti srećni dobitnik!

Utorak je poseban dan za sve iskusne kladioničare i one koji su svoje povjerenje poklonili kladionici Meridian, a evo i zašto… Ove godine bili smo svjedoci brojnih sportskih događaja, a onaj najveći je počeo u nedelju – Svjetsko prvenstvo u fudbalu!

Osim fudbala, uživaćemo i u online klađenju, a za to su nam potrebni i bonusi, te malo pomoći nije na odmet. A kada govorimo o bonusima za online klađenje, tu na scenu stupa sportska kladionica Meridian koja utorak čini zaista posebnim! Doduše, i svaki drugi dan…

Ulogujte se svakog utorka u 13 časova na vaš korisnički nalog i provjerite da li ste baš vi dobili fantastičan bonus koji dodjeljuje sportska kladionica Meridian.

Meridian nastavlja da opravdava epitet kuće najvećih bonusa, te i ovog puta časti svoje vjerne korisnike. Ali, ni to nije sve…

Ako vam se ova promocija dopada, a još uvijek nemate otvoren nalog u Meridianu, onda je pravo vreme da to učinite jer vas nakon registracije čeka fantastičan bonus dobrodošlice od 10€ bonusa, kao i 200 BESPLATNIH SPINOVA na kazino igri Book of Egypt!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.me sajtu ili mobilnoj aplikaciji i keš je vaš, a onda se možete prepustiti najvećim kvotama na svijetu.

Uvjerite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

Ukoliko karta nije u tvom džepu, ne brini, imamo odličan plan, prati Svjetsko prvenstvo preko najnovijeg tv-a i doživi pravu atmosferu sa terena! Sve do 30. novembra ODIGRAJ NAJVIŠE TIKETA po sledećim uslovima:

•    Minimalna uplata po tiketu je 0.50€.

•    Minimalna kvota po događaju mora biti 1.30. i budi među 100 najboljih, jer nagrade su svjetske!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here