Borisov za CGF: Igrači povratili samopouzdanje, javnost ne očekuje mnogo

0

Novinar bugarskog sportskog lista „Meridian match“ Teodor Borisov u razgovoru za CG Fudbal kazao je kakva su očekivanja tamošnje javnosti od utakmice sa Crnom Gorom.

Liga nacija i novi selektor Petar Hubčev koliko toliko su vratili samopouzdanje ekipi koja u svom sastavu nema „zvijezda“.

Selektor Petar Hubčev Bugarskoj je vratio samopouzdanje koje je godinama unazad bilo izuzetno loše. Naravno, mi već nekoliko godina nemamo zvijezda. Nekada su tu bili Berbatov, Stilijan i Martin Petrov, ali mislim da je sada naš tim dobro taktički pripremljen – kaže Borisov.

Javnost u Bugarskoj ne vjeruje previše u reprezentaciju i „paklena“ atmosfera dočekaće samo Englesku.

Crna Gora nije atraktivan rival, kaže naš sagovornik, a kao igrače koje Bugari znaju navodi samo Jovetića i Savića koji neće ni igrati.

Mi u timu imamo par novih, mladih igrača. Poput Antova koji može igrati odbranu i na sredini. Nema zbog povreda Aleksandrova, Coneva i Goranova. U principu naša fudbalska javnost je pesimistična što se tiče reprezentacije i mislim da će stadion biti pun jedino za utakmicu protiv Engleske. Vaša reprezentacija nije toliko atraktivan rival, ali naši navijači znaju dobro Jovetića i Savića – zaključio je Borisev.