Božović: Katai je posle Savićevića i Stojkovića jedan od najvećih igrača koje sam ja vidio na terenu

0

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović bio je u posjeti bivšem klubu i za sajt crveno-bijelih je govorio o svom odnosu prema njemu.

On je istakao da je Crvena zvezda jedan od najvećih klubova koje je vodio i da i dalje prati dešavanja u Ljutice Bogdana.

– Crvena zvezda je jedan od najvećih klubova koji sam ja trenirao i normalno je da gledam šta se dešava, kao i da se nerviram i navijam. Drago mi je što je sada Zvezdin trener Dejan Stanković. On je jedan od legendi kluba i siguran sam da će ljudi koji vode klub imati strpeljenja da mu pruže šansu da nešto napravi. Iz prostog razloga što je došao u jednom momentu kada Zvezda mijenja ekipu i, na neki način, strategiju – istakao je Božović.

Popularni Grof pohvalio je svog nekadašnjeg pulena Aleksandra Kataija, kao i doskorašnjeg Zvezdinog ,,Klark Kenta“ i čoveka koji je vratio Evropu na Marakanu – Vladana Milojevića.

– Mislim da je Katai posle Dejana Savićevića i Dragana Stojkovića jedan od najvećih igrača koje sam ja vidio na terenu i sa kojim sam radio. On sigurno zaslužuje da bude u bilo kom izboru zvezdinih navijača. Upoređivati je teško, mislim da je Vladan Milojević napravio veliki uspjeh, i on je, posle generacije iz 1991. godine koja je bila prvak Evrope i svijeta, napravio najveći rezultat. Ne mogu da tvrdim, ali mislim da će se još dugo čekati da se pojavi trener kao što je Vladan Milojević.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here