Božović: Katai je posle Savićevića i Stojkovića jedan od najvećih igrača koje sam ja vidio na terenu

0

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović bio je u posjeti bivšem klubu i za sajt crveno-bijelih je govorio o svom odnosu prema njemu.

On je istakao da je Crvena zvezda jedan od najvećih klubova koje je vodio i da i dalje prati dešavanja u Ljutice Bogdana.

– Crvena zvezda je jedan od najvećih klubova koji sam ja trenirao i normalno je da gledam šta se dešava, kao i da se nerviram i navijam. Drago mi je što je sada Zvezdin trener Dejan Stanković. On je jedan od legendi kluba i siguran sam da će ljudi koji vode klub imati strpeljenja da mu pruže šansu da nešto napravi. Iz prostog razloga što je došao u jednom momentu kada Zvezda mijenja ekipu i, na neki način, strategiju – istakao je Božović.

Popularni Grof pohvalio je svog nekadašnjeg pulena Aleksandra Kataija, kao i doskorašnjeg Zvezdinog ,,Klark Kenta“ i čoveka koji je vratio Evropu na Marakanu – Vladana Milojevića.

– Mislim da je Katai posle Dejana Savićevića i Dragana Stojkovića jedan od najvećih igrača koje sam ja vidio na terenu i sa kojim sam radio. On sigurno zaslužuje da bude u bilo kom izboru zvezdinih navijača. Upoređivati je teško, mislim da je Vladan Milojević napravio veliki uspjeh, i on je, posle generacije iz 1991. godine koja je bila prvak Evrope i svijeta, napravio najveći rezultat. Ne mogu da tvrdim, ali mislim da će se još dugo čekati da se pojavi trener kao što je Vladan Milojević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here