BOŽOVIĆ: Mislio sam da će „rat“ između mene i Savićevića prestati

1
foto: dnevnenovine

Počasni predsjednik FK Zeta Rajo Božović bio je gost sinoć na televizi Prva.

On je kazao da je mislio da će rat između njega i Savićevića, međutim, ističe da Savićević ne može bez njega.

Ja sam mislio da će rat između mene i njega prestati, međutim, očigledno on ne može bez mene. On se hrani sa mnom. On ima pravo da me prozove da me ogovara. Ja mogu reći da smo ja i on bili u jako dobrim odnosima, dok nije došlo do sukoba. Bili smo blizu da smo maltene bili porodično vezani.

Kazao je da je uvijek pokušavao da izbalansira odnos između njega i Savićevića.

Ja sam bio sam protiv Mugoše, protiv njega… Bilo je nezgodnih utakmica, bilo je situacija koje nemaju veze sa fudbalom. Ja sam uvijek pokušavao da izbalansiram taj odnos, da ne bude u prvom planu. Nisam želio da komentarišem naš odnos, dok on to nije, on je uvijek komentarisao u nekom društvu. Ali tu temu ćemo taći kad on bude zakazao neku emisiju – rekao je Božović.

Nije mu jasno da Savićević promijeni način života.

Ne mogu da svatim da jedan čovjek koji je genije u fudbalu, promijeni način života i ne živi taj fudbalski život, nego se bavi sa mnom. I ja gajim neku iluziju da se ja sa njim pomirim… Meni to ne smeta, sad da mi pruži ruku, ja bih mu je pružio, ne bih leđa okrenuo.

Kazao je da se Savićević bavi zelenašenjem…

-Mi nismo imali nikad zajedničke poslove. On se bavi time čime se bavi. Najveći biznis mu je FSCG i još neke privatne stvari. Ovi moji biznisi jesu, ti njegovi znaju ptice na grani koji su. On je poznat po tome da se bavi zelenašenjem…

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here