Brnović: Zna se šta je Zeta u našim okvirima, ali…

0

Jedan veoma zanimljiv meč u borbi za opstanak nas očekuje danas na „Trešnjici“ đe Zeta dočekuje tim Petrovca.

1.CFL Nova1

Trener gostujućeg sastava Ivan Brnović je izjavio za naš portal da ulogu favorita prepušta domaćinu. Brnović je kazao da se zna šta u našim okvirima znači FK Zeta, te da ih neće loši rezultati ekipe iz Golubovaca zavarati.

Zeta ulazi u meč sa ulogom favorita ali i imperativom pobjede. I pored slabijih rezultata zna se šta znači FK Zeta u našim okvirima. Izuzetno cijenim njihovog trenera i samo je pitanje kada će njihova ekipa ući u seriju pozitivnih rezultata. Sa druge strane,mi želimo da ostanemo neporaženi.To će biti teška ali ne i nemoguća misija. Imamo kadrovskih problema ali moram da istaknem da mi je drago što će šansu dobiti igrači koji do sada nisu imali minutažu ali su svojim radom na treninzima apsolutno zaslužili mjesto u timu i ja imam bezrezervno povjerenje u njih kao i u čitavi tim – kazao je Brnović.

Brnović je kazao da Petrovac potpuno spremno ulazi u ovaj meč.

Jedva čekam da utakmica počne i da momci potvrde ova očekivanja. Nije sramota izgubiti od Zete ali mi dolazimo potpuno spremni za ovaj meč i želimo da pokažemo da možemo ravnopravno sa svima da igramo. Naš tim je to do sada već to pokazao. Očekujem zanimljiv i neizvjestan meč. Nadam se da će doći i publika u velikom broju kako bi upotpunila pravi fudbalski dogadjaj – zaključio je Brnović.