BROJEVI – MERIDIANBET UPLAĆUJE 7% OD GUBITKA NA BONUS RAČUN

62

Veliki broj ljubitelja kazina uživa u svim prednostima koje on pruža, a u Meridianbetu odlične promocije su svakodnevica i donose još bolje uslove i još interesantnije ponude u želji da igrači što više uživaju u igranju igara.

BROJEVI su jedna od onih igara koja privlači veliku pažnju svih igrača i predstavlja jednu je od najomiljenijih igara. A sada su BROJEVI još zanimljiviji. Sada brojevi imaju i svoj JACKPOT koji ti može donijeti fantastičan dobitak i podići zabavu na još veći nivo. Igranje brojeva se, od sada, može odvijati na potpuno novi način.

Pored dobro poznatih igara Sve ili ništa, Kontra ili Risko, od sada BROJEVI pružaju i nove mogućnosti.

Meridian kazino je oduvijek bilo mjesto prepuno zabave, dobrog provoda, ali i najboljih promocija, koje igračima mogu donijeti ogromne svote novca. Jedna od takvih ponuda su i BROJEVI, jer ova igra pruža priliku da se osvoji i do 30 hiljada eura.

BROJEVI i mogućnost osvajanja hiljada je prilika koja se ne propušta.

A ovog marta, Meridianbet je odlučio da BROJEVE učini još zanimljivijim i pripremio je sjajnu promociju, koja će zasigurno obradovati sve igrače i omogućiti im još veće uživanje u igri.

Pravila promocije su veoma jednostavna. Igrač mora da odigra minimum 50 tiketa dnevno, bez obzira na uplatu. U slučaju gubitka, sjutradan u 12:00 časova, Meridianbet uplaćuje 7% od istog na Bonus račun.

A promocija će trajati do 31. marta 2020. godine i važi samo za online klađenje.

Sada, svi igrači mogu da se opuste i da još više uživaju u svojoj omiljenoj igri, jer Meridianbet drži sve pod kontrolom i ako dođe do gubitka, nije sve tako crno, jer 7% od gubitka nazad će sigurno obradovati sve igrače.

BROJEVI u Meridianbetu – spoj neprestane zabave i fantastične zarade.

 

Advertisements

62 KOMENTARI

 1. Ovaj keno ima jedino u Meridianu i otkad su ovo ubacili u klad i posle na sajt -ja sam vjevito u plusu.Sa malo para veliki dobici,ali uvijek jurim onih 30 000,ne odustajem!!!

 2. Pa odigram i 150 a ne samo 50 jer uvijek dobijem min.zamjenu tako da ne mogu da odustanem ni da hocu!A sad ste dodatno stimulisali da nastavim da igram.

 3. Navukao sam se na brojeve otkad nema od fudbala, tačno fudbal više neću ni igrati, sa brojevima sam stalno u plusu

 4. Odje se stvarno ne moze biti u minusu -velika zabava sa malo para a ispunis slobodno vrijeme koga imas na pretek.

 5. Sta je 50 tiketa, sad kad smo svi kod kuce 😀
  Jos nebitan iznos uplate po tiketu, aa bonus nas sjutra doceka 😀

 6. Za mene su kontra brojevi najbolja stvar, ne pogodim brojeve, a zaradim, hvala Meridianu na ovakvoj mogućnosti i zabavi 😀

 7. Mislim da je ovaj cashback super stvar, jer i gubitak predstavlja dobitak 😂 ovo moze samo u meridianu 👍

 8. Ne znam kome vaši brojevi nisu zanimljivi ? I Keno i Lacky igram , virtuale sam tek počela . I kad nema „ništa’ da se igra , u Meridianu ipak ima .

 9. igram sa dva naloga na jedan keno na jedan laki6 I takmicim se sam sa sobom xaxax kako je vama ostalima u karantinu 😀

 10. Wooow pa vidi ti tu ponudu 😉 vrijeme je da aktiviram opet svoje srecne brojeve 😀 Meridian spremi se 😀

 11. Od ovog karatina mi se svakako neki brojevi prividjaju xD vrijeme da ih unovcim 😛 Bravo za Meridianbet, bas mislite na nas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here