BRUTALAN ODGOVOR ALEGRIJU: Nisi doveo Ronalda da bi dobijao Kjevo!

0

Fudbaleri Juventusa u subotu su remizirali sa Interom, a veoma zanimljivo je bilo poslije tog meča kada je trener „bjankonera“ Masimilijano Alegri osuo drvlje i kamenje po bivšem fudbaleru Danijeleu Adaniju, a sada sportskom komentatoru „Skaj Sporta“.

– Sada ućuti jer ja govorim, ti ne znaš ništa o fudbalu. Samo sjediš za svojim stolom, čitaš svoje knjige, ali ne znaš ništa o praksi tog sporta. Ja sam osvojio šest skudeta – vikao je tada vidno iznervirani Alegri, a danas je konačno stigao i odgovor Adanija.

– Ja imam svoje procjene, istraživanje, podatke. Analitičar ne mora nužno da bude trener, ja sam izabrao drugi put, ali sigurno je da dobar trener mora da bude izvanredan analitičar. Ronaldo sigurno nije doveden za pobjedu nad Kjevom, nego kako bi se ostvario uspjeh u Evropi – rekao je Adani i dodao:

– Alegri je bio nepristojan i arogantan, ali ne ljutim se. Ipak, mislim da kada kaže ‘ne možete da govorite vi koji niste osvojili titulu‘, on time pokazuje nepoštovanje ne samo prema meni, nego prema svima onima koji idu na stadion i plaćaju karte, prema svima… Moraš da znaš kako da vodiš razgovor čak i kada ti se pitanja ne dopadaju – završio je bivši fudbaler.

Danijele Adani ima 44 godine, a u karijeri je nastupao za Brešu, Fiorentinu, Inter, da bi igračku karijeru završio 2008. godine u Empoliju.

Zanimljivo je da je uspio da sakupi i pet nastupa za italijansku reprezentaciju, a komentatorskim poslom se bavi od 2010. godine.

U sljedećem kolu fudbaleri Juventusa na svom terenu dočekuju Torino u gradskom derbiju.