Brzi tiket za ponedjeljak 28.09. – predlozi za klađenje su…

32

BRZI TIKET sa ukupnom kvotom 61.60 za danas je spreman. Njegov kod je #425503 . Posjetite najbližu poslovnicu sportske kladionice Meridian i odigrajte ove sjajne tipove što smo vam predložili. 

Ukoliko još uvijek nemate nalog na sajtu meridianbet.me, registrujte se OVDJE i kao poklon dobrodošlice sportska kladionica Meridian te čašćava sa bonusom u iznosu od 5eur za sportsko kladjenje i 100 besplatnih spinova! 

Fulam vs Aston Vila 18:45h 

Duel dva tima sličnih ambicija. Oba imaju za cilj ostanak u ligi u kojem se za sada mnogo bolje snalazi Aston Vila koja ima jednu pobjedu dok je Fulam izbugio oba svoja meča. Oba tima moraju ići na pobjedu danas pa očekujemo i golove sa obje strane uz prednost Aston Vile da neće izgubiti. Predlog za klađenje je igra X2&GG za koju vam sportska kladionica Meridian nudi sjajnu kvotu 2.50. 

Bolonja vs Parma 20:45h 

Ulaze u meč posle poraza u kojima nisu postigli golove. Bolonja od poražena od Milana 2:0,a Parma od Napolija identičnim rezultatom. Međutim,poslednja dva duela između ova dva tima završena su rezultatom 2:2 tako da ne sumnjamo da će golova danas biti. Predlog za klađenje je igra da oba tima daju po dva gola D2+&G2+ za koju vam sportska kladionica Meridian nudi fenomenalnu kvotu 5.60. 

Paderborn vs Hamburg 20:30h

Zanimljiv duel Cvajte. Hamburg posle lagane pobjede nad Dizeldorfom gostuje Paderbornu koju je izgubio svoj prvi meč sa 1:0 od Kila. Očigledno Hamburg želi povratak u Bundesligu koji mu je prethodne sezone izmakao za aamo jedan bod. Riješili su da sada to pitanje riješe prije poslednjeg kola. Zato očekujemo jako ofanzivan meč od njih i naravno pobjedu u kojoj će vjerovatno primiti gol. Predlog za klađenje je igra 2&GG za koju vam sportska kladionica Meridian nudi fantastičnu kvotu 4.40. 

Sportska kladionica Meridian osim najbogatije i najbolje standardne ponude za klađenje ima i najbže lajv klađenje. Izaberite pravi trenutak za gol, Meridian će vas nagraditi sjajnom kvotom. Za još predloga posjetite sajt meridianbetsport.me

 

 

32 Komentari

  1. I onako nemam inspiracije danas, moze taman ovaj vas brzi tiket. Kvota mi odgovara, uplatu cu korigovati.

  2. Ako su ovako odlicne kvote na ove igre mogu misliti kakve su na ostale.. Tako da cu otic u kladionicu i odigrat par i to sa uplatom od 5e da dobijem vaucer, onakva nagradna igra se ne propusta…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here