Budućnost čašćava navijače

0

Magazin ‘Naša Budućnost’, koji je posvećen šampionskoj tituli za sezonu 2019/20, je ugledao svjetlost dana, a FK Budućnost je odlučio da besplatnim primjerkom časti sve vjerne navijače, a fudbaleri su oduševljeni časopisom koji je na 40 strana sažeo prethodnu takmičarsku godinu.

Magazin je naišao na sjajne reakcije, a igrači znaju da je Budućnost poput evropskih velikana ovjekovječio četvrtu titulu u našoj Crnoj Gori.

Kada je pokrenuta priča o magazinu, svima nama se to činilo kao sjajna ideja, ali je krajnji produkt bolji nego što je iko od nas zamišljao. Magazin izgleda moderno i lijepo, Budućnost kao klub je zaslužila nešto tako, navijači su takođe zaslužili da imaju primjerak kod kuće i da se s vremena na vrijeme prisjete naše šampionske sezone. Naravno, nama igračima je ovo jedna sjajna uspomena, ali kao što ste mogli da pročitate u magazinu – ‘idemo dalje, napadamo nove trofeje’„, rekao je Petar Grbić, koji je u časopisu prikazan kao dječak koji je konačno ostvario svoje snove.

A golman Miloš Dragojević je u magazinu opisan kao „plava talija“, čovjek koji je osvojio sve četiri titule, a od šest trofeja prigrabio je pet.

Već dugo smo u Ramadi, imamo vrhunski tretman, nekako smo se navikli na sve, ali magazin je sada pravo osvježenje za sve nas. Kada dođu trenucim da ne znamo šta ćemo, samo uživamo u pričama iz magazina. Čitamo, prisjećamo se prošle sezone i razmišljamo o narednoj„, rekao je Dragojević.

Besplatan primjerak Vas čeka na tri lokacije:

  • Tržni centar „Mall of Montenegro“ – Info pult, 10.00h – 18.00h
  • Brigitte bar, hotel Ramada, 08.00h – 00.00h
  • Sport pub, Njegoševa 47, 08.00h – 00.00h

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here