Budućnost demolirala Nikšićane

0

Budućnost je u prvom prijateljskom meču savladala OFK Nikšić rezultatom 9:2.

“Plavi“ su nastupili sa dvije različite ekipe u dva poluvremena, očekivano vodili su glavnu riječ na terenu, ali bilo je i propusta koji će sigurno značiti stručnom štabu tokom priprema.

Bilo je jako teško da nađemo protivnika u ovome trenutku, jer su sve ekipe kasno završile sa sezonom, a neke još nisu ni počele. OFK Nikšić sa trenerom Marojevićem nam je izašao u susret i zahvalio bih mu se na tome“, rekao je Andrija Delibašić nakon utakmice.

Rezultat je definitivno bio u drugom planu i ništa ne može da kaže pozitivno za nas, kao ni negativno za protivnika. Provjera je bila dobra za mlađe igrače – neki su manje, a neki više opravdali očekivanja“, poručio je pomoćni trener, koji pravu provjeru očekuje u subotu veče pod Goricom od 20.00 časova.

Igramo protiv Vlaznije koja je osvojila Kup Albanije i koja je imala isti broj bodova kao šampion Teuta, tako da će ta utakmica da pokaže dosta više stvari“.

Budućnost je istrčala u sastavu DomazetovićBogdan Milić, Đuričković, Adžić, Sekulić, Mirković, Terzić, Božović, Grbić, Đukanović, Mrvaljević, a nakon prvih 45 minuta plavi su vodili 6:1.

Golove su postigli Đuričković u 13. minutu (asistencija Terzića iz kornera), Adžić u 17. i 25. (oba puta asistent Terzić), Đukanović u 21. i 37. (prvi mu je namjestio Grbić, drugi je postigao iz kontre) i Sekulić u 35. nakon akcije iz kornera, odlične lopte Božovića i još boljeg njegovog šuta. OFK Nikšić je gol postigao u 18. minutu smanjivši rezultat na 2:1.

Stručni štab je odlučio da reprezentativci Dragojević, Raičković, Ivanović, Ražnatović, Babić i Mijović preskoče meč i odrade trening, pa su u drugom poluvremenu igrali Pejović, Dakić, Vlahović, Balša Ćetković, Vuković, Aleksa Ćetković, Đuričković, Perišić, Đukanović, Sava Milić i Globarević.

Rival iz Nikšića je smanjio na startu drugog dijela na 6:2, a kasnije su se redom upisavali Mitar Globarević u 56. nakon akcije Đuričkovića i Save Milića, Milić dva minuta kasnije, da bi Đukanović trećim golom na utakmici stavio tačku na kompletan meč u 60. minutu.

Plavi tim će naredni meč odigrati u subotu od 20.00 časova protiv Vlaznice pod Goricom.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here