Budućnost dobila novog trenera

0

Fudbalski klub Budućnost obavještava javnost da se sporazumno i prijateljski rastao sa šefom stručnog štaba Mladenom Milinkovićem i Andrijom Delibašićem.

Milinković je za nepune dvije godine sa ovim klubom osvojio tri trofeja (dvije titule, jedan Kup), dok je Delibašić kao pomoćnik za nepune tri godine učestvovao u osvajanju četiri pehara (dvije titule, dva Kupa) – te lijepe stvari ne može da ospori ni bolan oproštaj od Evrope.

Na sastanku unutar kluba je odlučeno da novi trener „plavih“ bude Aleksandar Nedović, koji će sa svojim pomoćnikom Miletom Radulovićem preuzeti ekipu u ponedjeljak. Takođe, na sastanku koji je održan večeras u prostorijama kluba, rebalansom budžeta je smanjena plata jednom dijelu igrača.

Budućnost sjutra od 20.00 časova igra protiv Mornara pod Goricom u okviru 2. kola domaćeg šampionata, a ekipu će voditi kondicioni trener Nikola Vukčević i trener golmana Božidar Vuksanović.

Na kraju, klub i predsjednik Veselin Mijač se još jednom zahvaljuju Milinkoviću i Delibašiću na predanom radu, istorijskom uspjehu osvajanjem duple krune prethodne sezone i svim mogućim rekordima i želi im sve najbolje u nastavku karijere, stoji u saopštenju FK Budućnost

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here