Budućnost i Zeta igrali prijateljsku utakmicu

0

Nekad veliki rivali – danas sparing partneri…

Budućnost i Zeta su juče u Podgorici odigrali prijateljsku utakmicu.

Ljubitelji fudbala u Crnoj Gori ne pamte kad su ova dva kluba igrala pripremne mečeve. Uvijek su utakmice između Budućnosti i Zete bile veliki derbiji CG fudbala, a nadamo se da će se ta praksa nastaviti kad se Zeta vrati đe i pripada.

Očekivano je slavila ekipa Mladena Milinkovića. Izabranici srpskog stručnjaka nijesu ostvarili toliko ubjedljiv rezultat s obzirom da je Zeta, jedan od najvećih klubova u Crnoj Gori trenutno u 3.CFL.

Budućnost je igrala u najjačem sastavu i slavila je rezultatom 4:0. Golove za domaći tim postigli su Adžić, Batrović, Sekulić i mladi Zarija Kumburović.

Ovaj meč je pokazao da je tim iz najmlađe CG opštine na pravom putu. Mlada ekipa prvog šampiona nezavisne Crne Gore koju sa klupe predvodi Miloš Đalac pokazala da posjeduje talenat.

Za Budućnost su u prvom poluvremenu igrali Filip Domazetović, Stefano Almeida, Damjan Dakić, Zvonko Ceklić, Ognjen Gašević, Luka Mirković, Petar Sekulović, Vasilije Adžić, Veljko Batrović, Ivan Bojović i Milan Vukotić, dok su priliku u drugom dijelu dobili Ljubomir Đurović, Nikola Vuković, Zarija Kumburović, Ivan Novović, Aleksa Ćetković, Miloš Brnović, Lazar Savović, Matija Jovanović, Marko Mrvaljević i Balša Sekulić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here