Budućnost jedva čeka derbi protiv Sutjeske

0

Za vikend na programu je najveći derbi u Crnoj Gori – Budućnost u subotu, 4. marta, dočekuje Sutjesku pod Goricom u 18.00 sati.

„Plavi“ će imati cijelu sedmicu na raspolaganju da se spreme za 23. rundu prvoligaškog karavana, a kompletna ekipa sa puno samopouzdanja dočekuje derbi, posebno Andrija Ražnatović – meč viner iz prethodnog kola, kada je pod Goricom – u još jednom derbiju – pao Dečić.

„Drago mi je zbog gola, kao što bi svima bilo drago, na kraju se ispostavilo da je pobjedonosni i – utisak je potpun. Dao sam ga slabijom desnom nogom, a iskreno u tom trenutku prva pomisao mi je bila da centriram, jer sam vidio da imamo dosta igrača u šesnaestercu. Međutim, lijeva noga mi je bila zatvorena, namjestio sam loptu na desnu, gađao i sve je ispalo kako treba“, poručio je 22-godišnji lijevi bek.

Podgoričani će u subotu dočekati najvećeg rivala Sutjesku, a Ražnatović je ove sezone bio posebno raspoložen u derbijima, u pobjedi pod Goricom (2:0) je postigao vodeći gol, dok je u trijumfu u Nikšiću (1:0) centrirao Marku Mrvaljeviću koji je postigao sjajan pogodak glavom…

„Juče smo bili spremni da krenemo za Pljevlja i tokom jutra smo razmišljali samo o Rudaru, ali smo prije početka treninga saznali da je utakmica odložena i automatski nam je postao najvažniji meč sa Sutjeskom. Derbi je uvijek derbi, mislim da tu ne treba nikakva posebna motivacija, vjerujem da ćemo biti maksimalno koncetrisani na zadatke i da će naš kvalitet doći do izražaja. Publika je i protiv Dečića bila odlična, volimo da igramo kada je stadion popunjeniji, zato pozivam publiku da dođe u što većem broju na utakmicu sa Sutjeskom“, poručio je na kraju razgovora Andrija Ražnatović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here