Budućnost ostaje bez trenera?!

0

Nešto ozbiljno se kuva Pod Goricom – trener plavih Zoran Govedarica, prema saznanjima Dnevnih novina, izgubio je povjerenje čelnika kluba.

Vanredna konferencija za novinare povodom slučaja Govedarica zakazana je u 11 časova u prostorijama FK Budućnost.

Pedesetogodišnji stručnjak iz Novog Sada je izgubio povjerenje čelnika kluba prije svega zbog rezultata i igre na startu sezone, ali i vjerovatno zbog nekih stvari koje nemaju baš mnogo veze sa terenom.

Govedarica je na vječito užarenu klupu Budućnosti stigao ovog ljeta iz Grblja – tim je pod njegovom komandom ispao od slovačkog Trenčina u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope (0:2, 1:1), a u Telekom 1. CFL u šest uvodnih kola ostvarene su tri pobjeda, dva remija (oba kod kuće) i poraz u jedinom derbiju od OFK Titograda.

Realno, imala je Budućnost i lošije učinke na startu sezone (jer Titograd kao lider ima “samo” tri boda više, dok je aktuleni šampion Sutjeska na dva boda minusa), ali očigledno to nije zadovojilo ambicije čelnika plavih.

A nasljednik Zorana Govedarice – ko god to bio – biće čak 22. trener na klupi Budućnosti od 2006. godine. Za 12 i kusur godina. Premnogo, zaista premnogo.

dnevne novine