Budućnost počela pripreme, stigla i pojačanja

0

Fudbaleri Budućnosti počeli su danas pripreme za nastavak sezone.

Uprava je u međuvremenu angažovala tri pojačanja. Kao što smo ranije pisali, ekipu iz Podgorice pojačali su Periša Pešukić i Miladin Vujošević. Takođe, uprava je angažovala i iskusnog štopera Vladana Adžića.

Trener Milinković je na konferenciji za novinare kazao da su igrači imali dovoljno vremena za odmor. On je kazao da je cilj titula,a napada se i Kup.

Igrači su imali dovoljno vremena da se odmore. Vjerujem da su pratili program koji su dobili i da su na prvi trening došli u dobroj kondiciji. Pripreme smo podijeli u tri faze – tokom prve ćemo raditi kod kuće, tokom druge ćemo boraviti u Bečićima, a potom se ponovo vraćamo u svoju bazu gdje ćemo odraditi završne stvari do prve utakmice. Imaćemo dovoljan broj prijateljskih mečeva u vjerujem spremno dočetaki duele za bodove. Prednost na tabeli nas neće ni zavarati, ni opustiti. Tražim ozbiljnost i igru na još većem nivou. Titula je cilj, a vjerujem i u trofej Kupa. Ovaj tim ima kvaliteta da osvoji duplu krunu– rekao je Milinković na pres konferenciji.

https://www.facebook.com/FkBuducnostPG/posts/1198835980325446

S druge strane, kao i što smo ranije najavili, ekipu Budućnosti napuštili su:Miloš Mijić, Slavko Damjanović, Mihailo Perović i Dušan Bakić.

Budućnost će pripreme odraditi u Podgorici i Bečićima.