Plavi dobili pojačanje

0

Finiš prvog dijela sezone je propustio zbog teške i zahtijevne operacije vilice na koju se ne bi odvažio baš svako, a na pripremama se pojavio malo otečen, ali oran da radi i ide preko granice bola.

“Plavo – bijeli” su nakon uvodne nedjelje (pregledi, testovi, uvodni rad na terenu…), juče krenuli sa “pravim” radom na Trening kampu, a golman Đorđije Pavličić se osjeća odlično i izvršava dobar dio obaveze koje mu nametne trener golmana Božidar Vuksanović, kao i kompletan stručni štab.

“Imao sam tu operaciju, a oporavak nije išao tako lako i brzo kao što sam očekivao, ali mi je najvažnije da sam sa ekipom od prvog dana priprema”, govori 26-godišnji čuvar mreže, pa se nadovezuje…

“Fokus je na tome da se što prije vratim fizički na nivo na koji želim da budem. Željan sam rada i mislim da to neće predstavljati problem”.

Hrabrost i kvalitetna radna etika su krasili Pavličića od prvog dana kada je pojačao “plave”, samim tim – tolerancija na bol mu je ogromna, a strah praktično da ne postoji.

“Što se tiče straha od padova koji je možda negdje prirodan, za sada ga uopšte nema. Nismo još krenuli da radimo u najjačem tempu, ali mislim da ni to neće predstavljati problem. Još nisam u punom ritmu sa ekipom, ali se nadam da ću moći sve da radim najkasnije do odlaska na pripreme, koji je planiran za 20. januar”.

Drugi dio sezone startuje 18. februara, plavi tim će od 20. januara do 3. februara biti smješten u hotelu Splendid, a ciljevi Pavličića su jasni…

“Na ekipnom planu očekujem da osvojimo titulu. Iskreno, mislim da smo kadri za to, a pored toga vjerujem da ćemo svi kao ekipa biti na većem nivou kako bi u evropska takmičenja ušli u što boljoj formi. Što se tiče individualnog plana, kao što sam već rekao želim da se vratim u formu, a nadam se i većem učinku i doprinosu ekipi na šampionskom putu”.

Atmosfera je od početka priprema prava, zanimljivi treninzi je podižu iz dana u dan, takmičarski naboj postoji, a pojačanja su se lako uklopila među dobru grupu momaka.

“Za sada vidim samo pozitivne stvari”, poručio je Pavličić o svlačionici, u koju se ponovo vratio Petar Grbić, sa kojim ima “bratski odnos”.

“Ta njegova energija je opšte poznata, sigurno će uticati pozitivno na ekipu, a vjerujem i da će nam na fudbalskom planu biti od velike pomoći. Iskreno, imam osjećaj kao da nikada nije ni odlazio, sve je nadoknadio u prethodnih par dana”, govorio je golman sa osmijehom na licu, a onda poručuje…

“Želim mu srećan povratak kući i da nastavi da niže uspjehe u klubu kao i ranije”.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here