Budućnost predstavila novo pojačanje

0

Odradio je ljekarske preglede, čekajući rezultate trenirao je sa ekipom i upoznao se sa momci, a danas su se stekli svi uslovi da stavi paraf na ugovor sa novim klubom – Anđelo Rudović je novi fudbaler Budućnosti.

Dvadesetšestogodišnji ofanzivac, koji može da pokrije sve pozicije iza napadača, je potpisao ugovor na godinu dana.

„Čast i zadovoljstvo je biti član Budućnosti. Kada stigne poziv našeg najvećeg kluba i kluba čije ime mnogo znači u sportu, nema mnogo razmišljanja. Kada su me kontaktirali, odmah sam prihvatio poziv i srećan sam“, rekao je Rudović.

Novi ofanzivac je već odradio par treninga sa novim drugovima, a većinu zna od ranije…

„Svi su me prijhvatili sjajno, polovinu ih znam, dok se sa mlađima polako upoznajem. Nadam se da ću što prije moći da pomognem momcima na terenu kako bismo ostvarili što bolje rezultate“, jasan je nekadašnji igrač Mogrena, PSV-a, OFK Titograda, Petrovca, Spartaka iz Subotice, Koma, Otranta, Dećića i Mohameda.

Rudović je stigao upravo iz Indije, gdje je za pola godine upisao 14 nastupa i četiri gola, a period adaptacije mu neće teško pasti jer je već sarađivao sa Aleksandrom Nedovićem u Petrovcu.

On je licenciran za nastup u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Brejdablika, a na stručnom štabu je da odluči da li kreće na put za Island – „plavi“ sjutra čarter letom u 09:00 sati polijeću za Rejkjavik, a utakmica je na programu u četvrtak veče u 21:15 sati u Kopavoguru.

„Svaki igrač je željan da igra, ali kasnije sam se priključio i naravno da mi je potrebno vremena da se prilagodim na sve. Međutim, znamo se, znam šta šef stručnog štaba zahtijeva i iskreno se nadam debiju. Bilo bi lijepo“, poručio je na kraju Rudović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here