Budućnost promovisala novo pojačanje (FOTO)

0

Sada je zvanično, pošto je ugovor potpisan – 19-godišnji defanzivac Amir Muzurović je novi fudbaler Budućnosti. Rođeni Bjelopoljac je došao iz OFK Titograd, a sa “plavima“ je potpisao trogodišnji ugovor – do ljeta 2024. godine.

Budućnost je tako nastavila da sprovodi klupsku politiku i potpisuje ugovore sa mladim talentovanim igračima.

Na moje veliko zadovoljstvo potpisao sam ugovor sa ekipom Budućnosti. Uzbuđen sam i srećan što sam dobio priliku da započnem saradnju sa višestrukim šampionom i najvećim klubom u Crnoj Gori“, poručio je Muzurović.

Visoki ljevonogi defanzivac se upoznao sa ekipom i stručnim štabom.

Ekipa me je odlično prihvatila. Neke momke znam i od ranije i mislim da ću se brzo uklopiti u novu sredinu. Siguran sam da od novih saigrača mogu dosta toga da naučim i da će mi dodatno pomoći da se prilagodim na novu sredinu“, jasan je Muzurović.

Naš novi štoper i novi bonus igrač je karijeru počeo u matičnom Jedinstvu, prvoligašku afirmaciju je stekao u OFK Titograd, a konkurencija za mjesto centralnog defanzivca će mu biti Vladan AdžićAnto Babić i Velimir Vlahović.

Cilj mi je da se nametnem treneru i zaslužim mjesto u ekipi. Nadam se da da ću dobiti određenu minutažu. Iskreno, očekujem da se i ove godine osvoji dupla kruna i da ću doprijeniti tome, a što se tiče Evrope – nadam se dobrom rezultatu”.

Muzurović je prethodne sezone odigrao 28 utakmica u eliti upisavši 2.463 minuta, njegov bivši klub je ispao u Drugu ligu, ali je novi štoper plavih imao dobru sezonu.

Puno mi je značila prethodna sezona upravo zbog velikog broja utakmica i minuta. Mislim da se tako mladi igrači poput mene najbolje razvijaju, stiču samopuzdanje i formiraju igrački. Nadam se da ću i ove sezone biti konkurentan i opravdati povjerenje koje su mi pružili klub i uprava”, jasan je Amir Muzurović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here