Budućnost se ne predaje: Uz malo sreće do naredne faze Lige Evrope !!!

Budućnost danas gostuje ukrajinskoj ekipi Zorya od 18 časova (prvi meč završen 1:3 u korist Ukrajinaca).

Poraz nije opcija o kojoj se razmišlja u taboru Budućnosti na koju je Meridian postavio kvotu 11 dok je dupla šansa X2 3.70. Zašto bi Brankovi đetići razmišljali o negativnom rezultatu kada su u drugom kolu Lige Evrope „pregazili“ Trans Narvu.

U prilog ovoj tezi ide i podatak da se golgeter Petar Grbić vraća na teren. U koliko mislite da će Budućnost na ovom meču postići 2 ili više gola Meridian je postavio kvotu 5.95, dok ako očekujete da će Budućnost postići gol u prvom i drugom poluvremenu 1+1 Meridian je spremio extra kvotu 9.70. GG je kotiran 2.07 dok je GG3+ 2.45.

Meridian kao lider sportskog klađenja na ovim prostorima a i šire za sve ljubitelje Budućnosti naročito njene Varvare pripremio pravi sportski specijal iz kojeg izdvajamo tačan rezultat 0:1, 0:2, 1:2 u korist našeg tima sa kvotom 11, GG glavom na meču sa kvotom 22, dok su dva vezana gola na meču „plaćena“ kvotom 12.

Čuda se u sportu dešavaju, ne toliko često, ali se dešavaju. Da li fudbaleri Budućnosti mogu da režiraju čudo u Zaporožju saznat ćemo večeras  nakon završetka meča koji možete pratiti u svim Meridianovim kladionicama jer Meridian je uvjek korak ispred drugih.

Advertisements