Budućnost se priprema na Zlatiboru

0

Fudbaleri Budućnosti se od juče nalaze na pripremama na Zlatiboru.

„Došli smo na poznato mjesto za Budućnost, gdje sam i kao igrač dolazio, a sada prvi put u ulozi pomoćnog trenera. Naravno, uslovi za rad su fenomenalni, a vidjelo se već na prvom treningu da igračima prija promjena. Kroz tri utakmice i 13 radnih dana vjerujem da ćemo na pravi način da izbrusimo formu i spremimo se za Evropu“, rekao je Mileta Radulović, prvi pomoćnik u stručnom štabu Aleksandra Nedovića.

Budućnost je na pripreme došla praktično u formiranom sastavu za sljedeću sezonu koja donosi puno izazova, a prvi je 1. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija – utakmica protiv Lapija se igra 7. jula pod Goricom, a revanš je sedam dana kasnije u Prištini, eventualno drugo kolo kvalifikacija za LK je na programu 21. i 28. jula, a domaće prvenstvo počinje kao nikada ranije 23. jula…

„Stav stručnog štaba je da je 95 odsto ekipe formirano. Naravno, ukoliko nam bude neko ekstra pojačanje dostupno, nećemo sjedjeti skrštenih ruku, kao i ukoliko dođe do odlaska nekoga od naših talentovanih mlađih igrača. Međutim, ponašamo se kao da je ekipa „zatvorena“, radimo u dobroj atmosferi kako bi što spremije dočekali Evropu“, jasan je Radulović.

„Plavi“ od danas kreću sa radom dva puta dnevno, a već u nedjelju 19. juna na programu je utakmica sa ekipom Mladosti Lučani, 23. juna protivnik je Radnik iz Surdulice, dok se za 27. jun – dan prije nego što ćemo se vratiti kući – još traži protivnik.

Stručni štab je pored prvotimaca nagradio i pet supertalentovanih kadeta, pa su na pripreme na Zlatibor stigli Miloš Dragojević, Đorđije Pavličić, Filip Domazetović, Anto Babić, Vladan Adžić, Velimir Vlahović, Lionel Adams, Andrija Ražnatović, Uroš Ignjatović, Ivan Novović, Bogdan Milić, Petar Vuković, Lazar Maraš, Branislav Janković, Luka Mirković, Miomir Đuričković, Stefan Đukanović, Vasilije Adžić, Vasilije Terzić, Marko Perović, Arijel Lusero, Nenad Krivokapić, Igor Ivanović, Viktor Đukanović, Andrej Camaj, Zoran Petrović, Lazar Mijović i Marko Mrvaljević, dok će se ekipi kroz par dana priključiti Damjan Dakić, Aleksa Ćetković i Vladimir Perišić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here