Budućnost u potrazi za novim trenerom nakon Džudovićeve ostavke: Radojičić, Brnović, Delibašić…

0

Nakon poraza u finalu kvalifikacionog turnira Lige šampiona protiv Breidablika rezultatom 5-0, Miodrag Džudović je juče podnio ostavku na mjestu trenera FK Budućnost. Ogorčeni navijači su zahtijevali njegov odlazak zbog ovog debakla i blamaže na evropskoj sceni.

Uprava kluba sada mora brzo reagovati i angažovati novog trenera koji će preuzeti užarenu klupu “plavih”. Na tržištu je nekoliko zvučnih imena koja su ranije predvodila Budućnost, a trenutno su bez angažmana. Među njima su Branko Brnović, Miki Vukotić, Grof Božović i Dragan Radojičić. Takođe, slobodni su i Dejan Roganović, Dejan Batrović, Andrija Delibašić, Dragoljub Đuretić, kao i Aleksandar Miljenović.

Pitanje je da li će neko od pomenutih kandidata biti novi trener “plavih” ili će se čelnici odlučiti za stručnjaka van granica Crne Gore. Budućnost će svakako pažljivo razmotriti opcije i izabrati najbolje rješenje kako bi se tim vratio na pobjednički kolosijek.

Navijači sa nestrpljenjem očekuju odluku klupske uprave i nadaju se da će novi trener donijeti uspijeh, unijeti novu energiju u ekipi… Do tada, ostaje nam da vidimo ko će preuzeti klupu Budućnosti i kako će tim nastupiti u narednim izazovima.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here