Budva hita ka baražu!

0

Nakon 15. kola Udruženja klubova Jug FSCG, na čelu tabele je Budva sa 36 bodova, 12 više od drugoplasirane Sloge Stari Bar.

Ekipu iz prijestonice crnogorskog turizma sa klupe predvodi Aleksandar Pejović, bivši trener seniora Grblja i mlađih selekcija Bokelja.

Ostalo je još pet kola i da se matematički potvrdi to prvo mjesto te da Budva po prvi put u istoriji igra baraž za ulazak u Drugu ligu. To je cilj,klub je i ranije pokušavao,ali se neke stvari nisu složile, sada je bodovna razlika velika u našu korist, na nama je da je očuvamo i spremimo se za baraž, koji je krajem maja. Naša ekipa je mlada,sa par iskusnih igrača, tu je Deni Piranić, ranije igrao za Lovćen i Cetinje, golman Kulinović iz Igala, zatim Stefan Perović i Uroš Vujičić, te nekoliko nekadašnjih fudbalera Bokelja, Grblja i Mogrena. Konkurenti u baražu za popunu Druge lige biće iz regije Centar, Titograd ili Zeta i regije Sjever vjerovatno Ibar”, rekao je Pejović za Radio Kotor.

U 15. kolu Budva je pobijedila Balkan 11-1,Sloga Stari Bar je u Grblju bila bolja od Sloge Radovići 5-1, a Akademija je savladala kao gost Cetinje 5-0.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here