Bufon iznenadio novom izjavom o sudiji Oliveru

0

Legendarni golman Juventusa, Đanluiđi Bufon, još jednom je prokomentarisao situaciju iz finiša meča sa Realom i penal koji je dosudio Majkl Oliver, ali se posebno osvrnuo na svoje ponašanje prema engleskom arbitru.

Juventus je u Madrid otišao sa tri gola minusa, ali je uspio da sustigne tu prednost na Santjago Bernabeu, da bi Oliver u 93. minutu dosudio jedanaesterac za Real posle duela Benatije i Lukasa Vaskeza, koji je Špance odveo u polufinale.

Golman Juventusa nije mogao da sportski podnese takvu odluku, žučno je protestovao, pa mu je Oliver pokazao direktan crveni karton. Ni poslije meča Bufon nije uspio da se smiri, pa je u mnogobrojnim izjavama izlio ogromne količine žuči prema engleskom sudiji.

Međutim, sada se sve promijenilo, strasti su se primirile, a i sjajni golman je sagledao sve aspekte svojih reakcija i izjavio je da bi Olivera zagrlio kad bi ga sad sreo.

– Da ponovo vidim sudiju, zagrlio bih ga i samo bih mu rekao da je morao malo duže da razmisli prije nego što je pokazao na bijelu tačku. Mene su tada ponele emocije i poneo sam se onako kako mi ne priliči. Poslije meča sam prešao granicu u izjavama o sudiji i ja se zbog toga izvinjavam, rekao je Bufon i još jednom pokazao veličinu.

sportskacentrala.com

Advertisements