Bugarska bez imperativa, ali motivisana protiv Srbije za poslednju šansu Crne Gore

0

Uoči meča sa Srbijom, bugarski tim nema imperativ, budući da je već izgubio šanse za plasman na EURO. Ipak, motivacija će biti prisutna protiv ekipe Dragana Stojkovića, jer bi eventualnom pobjedom u Leskovcu dali šansu crnogorskom timu da se plasira na EURO.

Trener Ilijan Iliev izrazio je želju za prekidom godinu dana bez pobjede i istakao kakv izazov je pred njegovim timom.

Svakako nije lijepo da ekipa bude godinu dana bez pobjede. Zbog toga ćemo pokušati kao protiv Mađarske, ali ovoga puta idemo protiv Srbije, koja ima igrače svjetske klase“, rekao je Iliev na konferenciji za medije.

Upitan o taktici i izboru igrača, Iliev je naglasio potrebu za rotacijom i prilagodbama kako bi se nosili s igrom protivnika.

Moramo pristupiti izmjenama ili samo neophodnim promjenama i rotacijama kako igra bude napredovala. Još nijesam izabrao tim. Za dva dana ne možemo ih podignuti fizički – stvar je njihovog rada u klubovima“, dodao je Iliev.

On se nada da će njegov tim pokazati karakter i ističe da rezultati u kvalifikacijama nisu pravi pokazatelj kvaliteta bugarskog tima.

Srbija ima fudbalere svjetske klase. Želimo pokazati da smo živi, da ima na čemu da stojimo – ono što smo na momente pokazivali protiv Mađarske. U takvim utakmicama naš tim može rasti. Možemo stisnuti zube, pokazati karakter. Nadam se da će tako biti i u ovom meču“, zaključio je Iliev.

Susret između Srbije i Bugarske zakazan je za 15 sati.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here