BURZANOVIĆ PROGOVORIO O SVAĐI SA MIRKOM: Nijesam bio kriv

0
foto: screenshot

Igor Burzanović kaže da nije bio krivac za to što mu je potpuno neočekivano završena igračka karijera.

Problem je bila svađa sa Mirkom Vučinićem, nakon meča protiv Burgarske.

Burzanović je za podkast “Komuna” pričao o incidentu.

“Taj jedan potez Mirkov je definitivno stavio katanac na moje ime što se tiče reprezentacije. Nije mi bilo čudno da se igrači posvađaju, isporečkaju…

Sjećam se da sam ušao u 82. minut umjesto Mirka. Blago Georgijev i ja smo pričali poslije utakmice. On meni kaže u tom trenutku ‘daj mi dres’, a ja sam mu objasnio da ne mogu zato što nemamo protiv Irske, jer je takav dogovor bio kod nas. Rekao sam mu kad budemo u Bugarskoj pokloniću mu dres, tu malo šale i Blago mi kaže ‘jel ovaj tebi viče’, ja sam se okrenuo i tu je nastao haos. Nema šta mi nije rekao, mada nijesam mu ostao dužan.

Nijesam htio da pravim problem na teren, ušao sam u svlačionicu i onda je krenulo…Nije došlo do fizičkog kontakta, samo verbalno, jer tu je bilo 40 ljudi.

Kasnije mi je bilo krivo jer su svi u tom trenutku znali da ja nijesam kriv. Već sam bio pokupio stvari sa namjerom da se više nikada ne pojavim i onda su svi bili saglasni da nijesam kriv, i navodno stali uz mene, a ustvari niko nije stao iza mene. Da su stali iza mene možda bih još igrao fudbal, možda bi danas bila moja 100. utakmica u dresu reprezentacije. Tada sam i izjavio da nijesam dio reprezentacije, jer je Mirko rekao ‘ili ja, ili on’.

Ali, što se tiče igračkih kvaliteta, to je vrh! Mnogo godina će Crna Gora čekati na taj kvalitet.

Znao sam da nijesam bio krivac u toj priči, ali kada se sve sabere to je život. Sve u svemu, Vučinić je najbolji igrač sa kojim sam ikada igrao”, ispričao je Burzo.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here