Carević: Srećan sam zbog debija

0

Golman Lazar Carević je juče u Jerevanu debitovao na golu seniorske fudbalske reprezentacije Crne Gore.

Kako kaže, moglo je bolje od poraza od 1:0 u duelu sa Jermenijom.

“Srećan sam i ponosan zbog debija. Sa jedne strane i zadovoljan, ali s druge ne mogu da budem. Nisam primio gol, imao sam neke odbrane, bio sam siguran sa loptom u nogama. Ali, kao ekipa sigurno da možemo mnogo bolje. Ostavili smo slabiji utisak, moramo bolje protiv Grčke”, rekao je Carević i dodao:

“U drugom poluvremenu protiv Jermenije smo bili hrabriji, napadali smo, ali nismo došli do gola. Moramo da nastavimo da radimo, sada će sa nama biti glavni igrači, pa se nadamo boljoj igri i rezultatu protiv Grčke”, istakao je Carević.

“Sokoli” mogu bolje, vjeruje golman B tima Barselone.

“Kad smo u punom sastavu možemo mnogo, to se vidjelo i na mečevima sa Turskom i Holandijom. Moramo da se borimo na svakom meču, protiv najvećih timova da igramo sa mnogo većom željom od njih. Vjerujem da će biti tako i da ćemo u junu u Ligi nacija imati šta da kažemo”.

Pričao je i o situaciji i Barsi.

“Bolje je od kada je došao Ćavi, svi smo zadovoljni. Ja sam na treninzima sa prvim timom, nekada na klupi, branim za B tim gdje se rotiramo nas dvojica. Borim se”, rekao je 23-godišnji golman.

“Kada sam produžavao ugovor to je bila tada najbolja stvar za mene, da li je ispravno – vidjećemo. Zadovoljan sam što sam u tako velikom klubu, nije mala stvar iz Crne Gore biti član Barselone, biti i dio prvog tima. To je za mene i priprema za ono što slijedi”, zaključio je Carević koji ima ugovor do 2023.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here