Ćavi besan posle poraza: Zahtijevamo objašnjenje

0

Fudbaleri Barselone eliminisani su iz Lige Evrope iako su bili prvi favoriti za osvajanje trofeja. Njih je izbacila ekipa Ajntrahta na „Kamp Nou“ rezultatom 3:2.

Na jednom od najvećih stadiona na svijetu bilo prisutno 80.000 gledalaca, a prema nekin navodima čak 30.000 navijača Ajntrahta.

Predviđeno je da gostujućih pristalica bude 5.000, ali su navijači Barselone očigledno svoje karte prepustili ljudima iz Frankfurta.

Taj podatak i dešavanja na stadionu iznerviralo je trenera Ćavija.

Očekivao sam 70 ili 80 hiljada Barselonista ovdje, ali to se nije dogodilo. Svlačionica, dakle, igrači i ja zahtijevamo objašnjenje od kluba zašto je bilo tako, poručio je Ćavi upravi kluba.

-Cilj nam je bio finale ovog takmičenja, a sada smo ispali već u četvrtfinalu. Evidentno je da nam atmosfera na našem stadionu nikako nije pomogla. Iz kluba kažu da to provjeravaju. Vidjećemo, rekao je Ćavi i dodao:-Ovo nije izgledalo kao domaća utakmica Barselone, nego kao meč na neutralnom terenu gdje oba rivala dobiju po pola kapaciteta stadiona. Očito je naš klub, koji je domaćin, pogriješio. Jako smo razočarani zbog toga. Prije utakmice sam u razgovorima sa igračima isticao kako nam je u ovoj utakmici presudna pomoć navijača, a onda smo izašli na teren i imali šta da vidimo. Na utakmici, kada nam je atmosfera bila najvažnija, dobili smo igranje na našem, ali podijeljenom stadionu“, nije Ćavi skrivao razočaranje

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here