Čelik se ugasio, Darko Zorić: E moj Nikšiću, sram da te bude

0
Društvenim mrežama brzo se proširila vijest da se ugasio FK Čelik iz Nikšića.

Foto: facebook.com

Naime, na fejsbuku se pojavila informacija da se Čelik povukao iz svih takmičenja te da se klub ugasio.

Na fejsbuk stranici FK Čelik stoji da se klub povukao iz svih takmičenja.

– U Nikšiću je izgleda najlakše okretati glavu i pustiti stvari da same idu do dna. Na kraju i malo pogurati ako treba. Stari, provjeren recept, uspješno forsiran od strane iskusnih nikšićkih kuvara. To je dovelo klub sa šezdesetogodišnjom tradicijom do nestanka sa fudbalske scene.

Naš klub se zvanično povukao iz svih takmičenja i stavio katanac na naš mali stadion. Hladnokrvno je stavljen katanac na sve što je rađeno decenijama da ovaj klub živi i stvara. Ko će se cimati…

Jedno je sigurno, Čelik nije umro. Velike stvari nikad ne umiru. Samo je napravio pauzu.

Vratiće se Valter – stoji na profilu FK Čelik.

Navijači nikšićke ekipe burno su reagovali, a veliku pažnju privukla je i reakcija bivšeg kapitena Čelika, Darka Zorića.

On je razočaran šta se dešava sa Čelikom.

Ne mogu ni da pomislim da te nema,da si nestao sa fudbalske scene. Sa tolikom armijom najboljih navijača Fap Mašina. Kad kažem najboljih, mislim na navijače koji istinski vole svoj klub bez ikakvih koristi, znam to dobro dok sam igrao u mom klubu, osjetio toliko puta podršku koju su nam istinski davali.

Sa njima smo mi fudbaleri zajedno pravili zajedničke uspjehe. Osjetio sam potrebu da nešto napišem u vezi ovoga, jer me je zaista rastužila vijest da se klub ugasio, ipak sam proveo mnogo lijepe dane dok sam igrao u njemu i bio kapiten. Nikad ne mogu zaboraviti dva finala Kupa, jedno osvojeno protiv Rudara, ta noć je nezaboravna za mene, tri puta zaredom igrali Ligu Evrope… Zbog čega?

Da bi danas pročitao da je Čelik nestao sa fudbalske scene… E moj Nikšiću sram da te bude, nikad nisi ni imao ljude koji su bili dostojni da te vode. Za mene On nije nestao, za mene On još postoji, Čelik je i dalje moj najmiliji klub, za mene su FAP Mašina i dalje najbolji navijači napisao je Zorić na svom profilu.

CDM