Čelnici saveza ubjeđuju selektora da ne podnosi ostavku!

0

Fudbalska reprezentacija Italije poražena je u četvrtak od Sjeverne Makedonije u polufinalu baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo, koje će se krajem godine održati u Kataru.

Na taj način je reprezentacija koja je četvorostruki svjetski šampion (posljednji put 2006. godine), kao i aktuelni evropski prvak, izgubio šanse da se nađe na najvećoj smotri fudbala, na kojoj neće učestvovati drugi put zaredom.

Kako navodi italijasnki prestižni listi „Korijere delo Sport“, aktuelni selektor Italijana Roberto Manćini namjerava da podnese ostavku posle velikog neuspjeha, ali se sa tim ne slaže predsjednik Fudbalskog saveza Italije Gabrijele Gravina.

Naime, predsjednik tamošnjeg fudbalskog saveza je selektoru izneo dugogodišnji plan razvoja reprezentacije, koji uključuje analizu posljednjih osam mjeseci, kao i potencijalna rješenja.

Očekuje se, prema ovim navodima, da se posle prijateljske utakmice sa Turskom Manćini i Gravina ponovo sastanu, kada bi moglo da bude poznato kakva će biti dalja sudbina višestrukog šampiona Serije A sa milanskim Interom, kao i osvajača Premijer lige sa Mančester Sitijem.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here