Četiri nagrade za Jedinstvo

0

Fudbalski klub Jedinstvo „pokupio“ je tri nagrade u tradicionalnom izboru najboljih u Opštini Bijelo Polje.

FK Jedinstvo je najbolja sportska ekipa na području Bijelog Polja. Najbolji sportski radnik je Dejan Femić, dok je za perspektivnog mladog sportistu nagrađen Šaban Kolić.

-Veoma uspješna polusezona, titula jesenjeg prvaka u 2.CFL, ali i ukupan trud i rad u klubu, na najbolji mogući način zakruženi su i potvrđeni na jučerašnjoj svečanosti koju je organizovao JU Centar za sport i rekreaciju opštine Bijelo Polje u čast najboljih sportista, sportskih radnika kao i sportskih kolektiva iz našeg grada, saopšteno je iz FK Jedinstvo.

Oni su istakli da je čast i ponos što je nagrada za najboljeg sportskog radnika pripala Dejanu Femiću.

Velika je čast i ponos za naš klub, što je nagrada za najboljeg sportskog radnika u 2021.godini, pripala sekretaru našeg kluba Dejanu Femiću, koji više od 19 godina na maksimalno profesionalan način obavlja sve radne zadatke, ali često i mnoge druge koje nisu u domenu njegove nadležnosti, a sve u svrhu boljeg i kvalitetnijeg funkcionisanja kluba. Dejan Femić je inače dugogodišnji igrač Jedinstva i komotno možemo reći legenda kluba, koji je postigao i zavidnu profesionalnu fudbalsku karijeru.Takođe zasluženo, stiglo je priznanje i za našeg mladog golmana, Šabana Kolića, koji je dobio nagradu za perspektivnog mladog sportistu u 2021.godini, koju je svojim nastupima i odbranama apsolutno i zaslužio. Naš Šaban je brzo pobrao simpatije bjelopoljske publike, ali i zavrijedio poziv u reprezentaciju Crne Gore.

Kruna svega je nagrada za najbolju ekipu u 2021. godini.

Na kraju kruna svega, NAGRADA ZA NAJBOLJU SPORTSKU EKIPU U 2021.godini pripala je Jedinstvu, koju su ispred kluba primili zamjenici kapitena Mirza Idrizović i Momčilo Dulović. Nagrada prije svega pripada momcima koji su pokazali da su u svakom smislu, ( makar do sada) najbolja ekipa i najbolji tim 2.CFL. Impresivan rezultat, 46 osvojenih bodova sa samo jednim porazom, sa 8 bodova više od 2. i 10 bodova više u odnosu na 3. na tabeli to najbolje pokazuje. Ogroman udio i zasluženo priznanje svakako pripada i stručnom štabu na čelu sa trenerom Vukom Bogavcem, ali i kompletnom timu, doktora, fizioterapeuta i ekonoma, a na kraju i UPRAVI FK JEDINSTVO.Koristimo priliku da se zahvalimo Komisiji za dodjelu ovih priznanja i JU Centru za sport i rekreaciju što su prepoznali naš rad i trud, a takođe čestitamo i svim ostalim dobitnicima, sportistima i klubovima na osvojenim nagradama i priznanjima, kao i postignutim rezultatima. Nadamo se da će i 2022.biti uspješna za sport u Bijelom Polju, te da ćemo se zajedno radovati novim vrhunskim sportskim rezultatima – zaključeno je u saopštenju kluba iz Bijelog Polja.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here